Mr.T's party

k článku je připojena galerie

Všechno začalo už když jsme byli na ČOČi. Dozvěděli jsme se, že na THC se objevila tajemná zpráva. Usoudili jsme, že THC bylo pravděpodovně hacknuto a že musíme hned po příjezdu okamžitě změnit hesla. Nějak jsme na to ale pak zapomněli a tudíž nás překvapilo, když nás tři adminy Peťata začala ve vlaku křížově vyslýchat Nikdo z nás o ničem nevěděl, všichni jsme byli překvapení. Když jsme přišli domů, přečetli jsme si tuhle zprávu:

 

Začala vlna spekulací a teorií. Celé THC ožilo a záhada se probírala na všech komunikačních kanálech. Nakonec zvítězila teorie, že je to celé Šťovíkovina, protože datum plánované akce sedělo s termínem, kdy měla Nikita porodit miminko. Tahle teorie měla ale nějaké mouchy, jak by Šťovík dokázal upravovat stránky THC? Fabian jako správce serveru se tedy rozhodl pro sledování všech přístupů všech adminů. Ukázalo se ale, že pan T. je velmi lstivý a že ani sledování přístupů nepomůže.

 
Jak se akce přibližovala, pan T. zvyšoval napětí a přidával další tajemné zprávy. Nejdřív nám Morseovkou oznámil, že akce se bude konat 10.3. a pak Ája objevila v obrázku na horní liště THC zprávu, že E=S. Opět nastala vlna spekulací co to má znamenat a pan T nám na to brzy odpověděl šifrovanou zprávou, pro kterou bylo E=S klíč:

 
Chvalim vsechny lidicky co se jiz prihlasili k teto akci. bohuzel, zle sily se dostavaji i ke mne a proto budu muset me zpravy sifrovat. prosim toho, kdo tuto zpravu jako prvni rozlusti, at jeji obsah sdeli ostatnim. to velkeho snemu zbyva jiz jen jeden tyden. za tu dobu je treba abyste se na akci dusevne pripravili. bude treba velka bystrost, usudek ale hlavne vase soudrznost. prosim vsechny aby se dostavili vcas - tedy presne v osm hodin vecer. jinak snem nebude moct zacit. dale jeste presvecte ostatni at se taky pridaji. budu vam postupne rikat, jake veci si musite vzit ssebou. pro zacatek by mnel stacit nuz a uzlovacka a obleceni hodne clena tulak hawai clubu!??reka berounka prestava byt klidna, jeji hladina neni tak rovna jako drive. to je dalsi dukaz toho, ze se budou dit prapodivne veci! vydrzte a jiz brzy snad veskere tajemstvi spolecnymi silami odhalime. pokud akce dobre dopadne, bude nasledovat veselice a mohutna oslava az do rana bileho. nyni jiz musim koncit. jdu se venovat me oblibene meditaci. ahoj.

 
Do velkého sněmu zbývaly už jenom dny a pan T s námi dál hrál svoje tajemné hry. Do 3 fotek v galerii přidal písmena, které tvořily 3-písmenou zkratku věci, kterou si musíme vzít sebou. Všichni začali prohledávat galerii, vzpomínajíce přitom na skvělé minulé THC akce. První písmeno našel Uzel, bylo to "P". Verča z toho vydedukovala že to je jasný – máme si vzít KPZku!  Nakonec to byla GPS.

 
Do začátku akce zbývaly už jenom hodiny a pan T napsal poslední on-line zprávu:

 
Nadesel cas...
Oznamte vsem kdo na velky snem jdou, at si sebou vezmou:
celovku,
tuzku,
papiry,
sirky,
penize (cim vic tim lip, clovek nikdy nevi)

Drzim palce, at vam to dneska vyjde.

 
Šťovíkovi se skutečně narodil synáček a tak ten den byla velká oslava. Před akcí pana T jsme tedy se šli „připravit“ na Rovina, kde se oslava konala. Spekulace se znovu rozproudily plnou silou, protože teorie, že se jedná o oslavu malého Lukáška tímto padla. Každý měl jinou teorii a každý podezříval každého: Je opravdu Šťovík tak fikaný a udělal dvě oslavy? Je to Péťa a chce nám předat THC trička? Je to Petr, který nám chce připravit hru jako za našich mladých let v oddíle? Je to Lukáš? Uzel? Já?

 
Nikdo to nevěděl jistě, tak jsme si Na Návsi dali pivko, výbornou vepřovou šunku a vyrazili jsme na klubovnu. Zde nás uvítala zpráva, že do klubovny se nedostanem a že další instrukce dostanem, jakmile nás bude alespoň 20. Lenka našla klíč od klubovny a řekla, že jsme pana T převezli. Strkala klíč do zámku a ouha – klíč tam nepasoval. Žasli jsme nad magií, kterou pan T nesporně používá... Chvíli jsme počkali a skutečně se nás sešlo 21. Tolik lidí z THC pohromady už dlouho nebylo…Najednou se z klubovny ozvalo živelné techno. Dívali jsme se jeden na druhého a tápali. Starším z nás pomalu začalo svítat. Do refrénu písničky byla zamixovaná pekelně rychlá morseovka. Začali jsme tedy luštit a nakonec jsme zjistili, že další zpráva je na plotu cvičáku.

 
Zde jsme se dozvěděli, že na další cestu budeme potřebovat předměty, jejichž popis najdeme v sadu. Rozběhli jsme se proto do sadu a hledali skryté indicie. Obsah zpráv nás překvapil: Měli jsme si vzít rýč, lopatu, krumpáč a loď s dvěma pádly! Sehnali jsme předměty a vyrazili k Černé skále. Vzpomněl jsem si na mládí, na to vzrušení, jaké jsme zažívali ještě jako malí špunti v oddíle…

 
U Černé skály jsme zprávu hledali déle, ale nakonec jsme zjistili, že je třeba přeplout řeku a zjistit další postup u železničního přejezdu. Sestavil se úderný tým, který popadl pádla a vyrazil za vodu. Zpět jsme přivezli hádanku v podobě krychlí s čísly a písmeny. Tyto krychle po vystříhnutí a složení smysluplných slov měla dát GPS souřadnice. Rozdělili jsme se na „učitelský“ tým vedený Špuntem a „technický“ tým vedený Lukášem. Luštění šlo pomalu, učitelský tým už to skoro měl a pak to překombinovali. Nakonec to vyřešil Péťa z technického týmu, když prohlásil, že v jedné kombinaci udělal pan T chybu 

 
Nyní mě popadlo pravé geovzrušení a hnal jsem se přímo za šipkou…GPS nás dovedla nad klubovnu mezi křoví. Zde jsme odhalili podezřelé místo a Lukáš se Sirkou začali kopat. Nemohli nic najít, až se Lukáš pořádně rozmáchl krumpáčem a ozvalo se křupnutí. Poklad byl nalezen, i když trochu nešetrně. Z hlíny jsme vytáhli dřevěnou bednu, otevřeli jí klíčem nalezeným za vodou, otevřeli a zářily na nás úplně nová THC trička!

 
Vzali jsme bednu do klubovny a když jsme vstoupili, užasli jsme podruhé. Na stropě se houpaly THC vlajky a na stolech byly pivka a chlebíčky. Péťa alias pan T a Hanka, která mu pomáhala nejen s přípravou chlebíčků byli najednou celebrity. Všichni se zajímali, „jak to mohli udělat“. Zábava se rozproudila, objevili jsme sympatickou láhev bílého rumu, která rychle začala kolovat Zkoušeli jsme si THC trička a rozdělili se tak na černé, modré, khaki a popeláře. Někdo zkoušel si udělat z THC vlajky plavky a ostatní vyráželi na Rovinu zpět na Šťovíkovu oslavu.

 
V hospůdce Na Návsi nebylo moc místa, ale nakonec jsme se tam naskládali. Kecali jsme, prohlíželi Šťovíkova Lukáška na fotkách, hráli společenskou hru Twister, jedli zbytky prasete a pivo, zelená a becherovka tekla proudem 

 
Po jedné hodině se oslava začala trochu zvrhávat  Fabiánovi bylo hrozný vedro, tak mě požádal, abych otevřel okno. Otevírané okno ale schodilo kytku z římsy a hlína byla všude. Začal jsem rychle likvidovat škody a Péťa neváhal a jal se mě fotit. Při rychlém přesunu ale shodil vázu ze stolu a všichni mohli puknout smíchy. Naše nadšení ale nesdílel hostinský, který už byl naštvaný z toho, jak jsme si tam přinesli pití a brambůrky z klubovny. Bylo nám řečeno, že se zavírá a my se octli venku.

 
Nic jsme si z toho ale nedělali a šlo se ke Šťovíkovi. Proběhla prohlídka Lukáškova nového pokojíčku a pak jsme se uvelebili v obýváku. Šťepán šel nalít lahev 4litrového Berentzenu do panáků, ale težká láhev vyklouzla a byla úúúúplně všude. Štěpán tedy uklízel a my dělali kraviny na velkém nafukovacím balónu. Okolo 3.hodiny jsem již začal vytuhávat, tak jsem se chystal k odchodu. Pamatuji si jenom, že když jsem seděl na schodech, proběhl kolem mě Uzel s Verčou a pak se ze shora ozývalo: „Pomoc! Zachraňte mě někdo!" Zachraňovat šel Šťovík a když se vrátil, rozloučil jsem se a vyrazil do teplé postýlky…

 
Chtěl bych tímto Péťovi poděkovat za jeho velký podíl na tom, že máme konečně super trička, skvěle vymyšlenou a realizovanou akci, která nás všechny hrozně bavila a myslím, že nás zas jednou semkla dohromady. Dík taky patří Hance, ty chlebíčky byly vynikající Tak dík a THC zdar!

Vytvořil: Destil | Přidáno: 2007-07-20 14:45:20 | Sdílej na Facebooku